Oletko sinä ELSA-assistentti?

ELSA tarjoaa työtä, joka on palkitsevaa sekä ikäihmiselle että

häntä hoitavalle ammattilaiselle.

Jokainen ELSA-assistentti on kokenut hoitoalan ammattilainen – asiantuntemuksemme antaa meidän keskittyä inhimillisyyteen.

Kotisairaanhoito ELSA Oy on kirkkonummelainen ikäihmisten kotipalveluihin ja terveydenhoitoon erikoistunut yritys. Elsan toimitusjohtaja on sairaanhoitaja Sanni Rytsölä, jolla on lähes 20 vuoden monipuolinen työkokemus sekä erikoissairaanhoidosta että perusterveydenhuollosta. ELSA työllistää kokeneita terveydenhoitoalan ammattilaisia itsenäiseen ja palkitsevaan työhön ikäihmisten parissa. Tehtävämme on huolehtia, että asiakkaillamme on mahdollisuus turvalliseen hoitoon ja he saavat elää vanhenemisen parasta aikaa.

Tarjoamme kotihoitopalveluita Espoossa ja Kirkkonummella.

 

Meille käy myös palvelusetelit

Elsa Omavalvontasuunnitelma

Asiakkailtamme

Kun 90-vuotias äitini kotiutui sairaalasta lonkkaleikkauksen jälkeen, halusin hänelle asiantuntevan kotihoitopalvelun jossa työntekijät ovat hoitoalan ammattilaisia. Alkuun äitini tarvitsi suihkuapua. Kuntoutumisen jälkeen äiti ja ELSA:n hoitaja ovat käyneet yhdessä viikottain palvelutalolla syömässä.

HEIKKI S.

Kotisairaanhoito Elsa on käynyt isäni luona kahdesti viikossa. Alun epäröimisen jälkeen isä on ollut palveluun todella tyytyväinen. Isä on saanut apteekki- ja kauppa-apua, kotikuntoutusta, pyykki- ja siivousapua sekä Elsan hoitajat ovat olleen isän seurana lääkäri- ja kuulontutkimuskäynneillä.

JAN B.

Kerron mielelläni lisää.

SANNI RYTSÖLÄ

toimitusjohtaja, sairaanhoitaja

020 1441 114

sanni.rytsola@elsa.fi

Hoitajapuhelin Espoo 020-1441111 klo 7-21

Hoitajapuhelin Kirkkonummi 020-1441110 klo 7-21

Henkilöstö

Sanni

Sanni

Perustaja

Sanni

Sanni

Toimipisteen päällikkö Espoo

Jessica

Jessica

Toimipisteen päällikkö, Kirkkonummi

Laura

Laura

Vastaava sairaanhoitaja, Kirkkonummi

Kia

Kia

Espoo sairaanhoitaja

Aino

Aino

Espoo sairaanhoitaja