Kunde du bli en ELSA-assistent?

ELSA erbjuder ett arbete som är belönande både för den äldre själv och

för den yrkesperson som sköter honom eller henne.

Varje ELSA-assistent är en erfaren yrkesperson inom vården. Yrkeskunskapen ger oss möjlighet att satsa på mänskligheten.

Hemsjukvård ELSA Ab är ett företag med säte i Kyrkslätt. Vi är specialiserade på hemtjänster och hälsovård för äldre. Sanni Rytsölä är verkställande direktör för ELSA. Hon har en mångsidig erfarenhet av nästan 20 år inom både specialsjukvård och bashälsovård. ELSA sysselsätter erfarna yrkespersoner inom hälsovård i ett självständigt och belönande arbete med äldre personer. Vår uppgift är att se till att våra kunder får möjlighet till en så trygg vård som möjligt, och att de får möjlighet att uppleva åldrandets bästa tid.

Vi accepterar också service sedlar.

Från våra kunder

När min 90-åriga mamma kom hem från sjukhuset efter en höftoperation ville jag att hon skulle få kompetent hemservice med vårdpersonal som är proffs inom vården. Till en början behövde mamma hjälp i duschen. Efter rehabiliteringen har mamma varje vecka fått gå på lunch till servicehuset tillsammans med ELSA:s vårdare. Mamma är verkligen nöjd med ELSA:s service.

HEIKKI S.

Min pappa har nu fått besök från Hemsjukvård ELSA två gånger om veckan. Efter en viss tvekan i början har pappa nu varit jättenöjd med servicen. Han har fått hjälp med apoteks- och butiksärenden, rehabilitering i hemmet, hjälp med tvätt och städning, och ELSA:s vårdare har gjort pappa sällskap vid läkarbesök och hörselundersökningar. Ändå är det kaffe- och pratstunderna som har varit det allra viktigaste.

JAN B.

Jag berättar gärna mera.

SANNI RYTSÖLÄ

Verkställande direktör, sjukskötare

020 1441 114

sanni.rytsola@elsa.fi