ELSA-ASSISTENTTI

ELSA-assistentti on ystävä, auttaja ja hoitoalan ammattilainen.

Kotisairaanhoito Elsa toimii Espoossa, Kirkkonummella sekä lähialueilla.

Jokainen ikäihmisen päivä on erilainen ja avun tarpeet vaihtelevat päivien mukana. Yhtenä päivänä paras apu on imurointi, toisena olisi tärkeintä huomata muutos terveydentilassa tai jaksamisessa.

ELSA tuo turvaa ja elämänlaatua ikääntyville ihmisille. Samalla se antaa mielenrauhan ikäihmisten omaisille. Kaikki ELSAn asiakkaat voivat luottaa, että kotiaskareissa auttamisen lisäksi ikäihminen saa ammattilaisen tukea myös terveydentilan seuraamisessa, lääkkeiden annostuksessa ym. tärkeissä asioissa.

Kotihoito on ikääntyvien ihmisten auttamista asioissa joita ei kyetä hoitamaan enää yksin. Ajanvietto ja yhteiset asiakkaan toivomat askareet ovat myös osa meidän kotihoitoamme.

Kodinhoitaja, kotihoitaja ja kotisairaanhoitaja, mitä milloinkin tarvitset.

ELSA-assistentti on tätä kaikkea, samalla kiinteällä kuukausihinnalla riippumatta siitä onko palvelu siivousta vai sairaanhoitoa. ELSA on ratkaisu nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin samalla kertaa.

​Kuinka ELSA voi auttaa teitä?

KODINHOITO

Kodinhoito on apua arkisissa askareissa. Jos voimat eivät riitä hoitamaan kotia, se aiheuttaa stressiä ja heikentää elämänlaatua. Kun koti on kunnossa, mieli on hyvä ja on helpompi rentoutua nauttimaan elämästä.

RUOANLAITTO

SIIVOUS

SILITYS

PYYKINPESU

KAUPASSA KÄYNTI

APTEEKISSA KÄYNTI

ASIOIDEN HOITO

KOTIHOITO

Kotihoito on auttamista asioissa, jotka eivät enää onnistu yksin. Kotihoitoon kuuluvat myös yhteinen ajanvietto ja askareet asiakkaan toivomalla ja hänelle mieluisalla tavalla.

ULKOILU

KAHVILAKÄYNTI

YHTEINEN AJANVIETTO

KYLVETYS/HYGIENIA

KAUPASSA KÄYNTI YHDESSÄ

RUOANLAITTO YHDESSÄ

KOTISAIRAANHOITO

Kotisairaanhoito sisältää ikäihmisen sairauksiin ja lääkityksiin liittyvät toimet sekä terveydentilassa näkyvien muutosten seuraamisen kotihoidon ohessa.

LÄÄKEHUOLTO

HAAVAHOITO

VERENPAINEEN SEURANTA

VERENSOKERIN SEURANTA

OMPELEIDEN/HAKASTEN POISTOT

VIRTSAKATETROINNIT

VERINÄYTTEIDEN OTTO

Esimerkkihinta -60% kotitalousvähennyksen jälkeen.

157€/kk

Sisältää kahdeksan 1h käyntiä kuukaudessa.

ELSA laskuttaa 392€/kk -60% kotitalousvähennys = 157€/kk